{code} {code} {code}

{code} {code}

{code} Your Privacy Choices
top of page
Viacom-Strook-EOTB2.jpg

OVER

Paramount International Media Networks is een onderdeel van Paramount Inc.- één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Het Paramount clusterportfolio bestaat uit 's werelds populairste merken voor multimedia-entertainment, waaronder MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Paramount Network, Paramount Channel, Spike en o.a. BET. Via deze merken bereikt Paramount met meer dan 60 kanalen en 20 merken 229 miljoen huishoudens in de doelgroepen kids, gezinnen, jongeren en (jong)volwassenen.

 

De zenderportfolio van Paramount in de Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon en Nick Jr. Paramount creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, events, games en apps. Naast internationale shows brengt Paramount in de Benelux lokaal geproduceerde shows voor televisie en online.

Paramount Advanced Marketing Solutions

Met Paramount Advanced Marketing Solutions biedt Paramount Benelux lange termijn content-marketing oplossingen voor adverteerders. Door middel van digital, talent en events kunnen partners gebruik maken van de groeiende lokale content, branded content producties en de distributie mogelijkheden van Paramount Benelux. Paramount Advanced Marketing Solutions richt zich op jongeren en jongvolwassenen en is expert op het gebied van jongerenmarketing.

bottom of page