{code} {code} {code}

{code} {code}

{code} Your Privacy Choices
top of page

SNELLE GROTE WINNAAR MTV EMA BEST DUTCH ACT 2019AVOND VOL AWARDS MET WINNAAR BEST DUTCH ACT 2019 EN MTV PUSH AWARD 2019 VOOR AANSTORMEND TALENT TIJDENS MTV EMA PRE PARTY IN WESTERGASTHEATER AMSTERDAM.


Snelle is de grote winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2019. Dit maakt MTV, een brand van Viacom, zojuist bekend. Snelle ontving de award voor Best Dutch Act 2019 tijdens de jaarlijkse MTV EMA Pre Party in aanwezigheid van bekend (muzikaal) Nederland. Met deze prestigieuze prijs vertegenwoordigt Snelle Nederland tijdens de internationale MTV EMA 2019 in Sevilla en maakt daarmee kans op de titel ‘Best Worldwide Act’. De MTV EMA 2019 is op zondag 3 november vanaf 21.00 uur live te zien bij MTV.

'De Best Dutch Act 2019 is voor Snelle een stap verder naar internationaal succes, waar we de artiest vol in zullen supporten. Ik ben trots dat wij dit als MTV zijnde kunnen. Hij maakt nu kans in de categorie Best Worldwide Act tijdens de internationale MTV EMA 2019, dat is natuurlijk fantastischFans kunnen stemmen op mtvema.com om Snelle te helpen deze titel te bemachtigen. Op naar Sevilla, we kijken er enorm naar uit en hopen uiteraard dat dit Nederlandse talent de Best World Wide Act 2019 zal winnen’, aldus Maurice Hols, Executive Vice President van Viacom Benelux.


De avond was een groot succes door onder andere de optredens van DJ Quincy Kluivert, MTV Push-winnares Emma Heesters en de closing act door Johnny 500. De uitreiking van de award voor Best Dutch Act 2019 was het absolute hoogtepunt van de avond.

MTV en biermerk Bud omarmen talent met MTV Push Award 2019

Dit jaar werd voor de eerste keer de MTV Push Award uitgereikt. Deze award is omarmt door het biermerk Bud en daarmee moedigen MTV en Bud gezamenlijk aanstormend muziektalent aan. 


Over MTV EMA

De MTV EMA is een jaarlijkse muziek awards-show met uitvoeringen van wereldklasse van enkele van de grootste muziekacts ter wereld. De EMA van 2019 zal plaatsvinden op zondag 3 november in FIBES, het congres - en expositiecentrum van Sevilla, Spanje. Muziekfans bepalen de winnaars door in de weken voorafgaand aan de show op hun favoriete artiesten te stemmen. Van Brazilië tot Seoul kunnen fans over de hele wereld meegaan en zelfs deelnemen aan de EMA-festiviteiten via sociale media, live streams, op de EMA-website, de EMA-app en door in te stemmen op MTV. In Nederland kunnen fans vanaf 12.00 uur stemmen op hun favorieten via www.mtvema.com #MTVEMA #MTVBestDutchAct.

bottom of page